Известие
Collapse
No announcement yet.
габарити като на ауди
Collapse
X
-
не се сърдя всеки има право на мнение
просто повечето минувачи ще си счупят врътовете да я заглеждат
а и мен си ме кефи супер многоalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениене се сърдя всеки има право на мнение
просто повечето минувачи ще си счупят врътовете да я заглеждат
а и мен си ме кефи супер много
Comment
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениедиодите са поръчка от китай около 30 стотинки ако не се лъжа,работата е от мен, за около един часCitroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениедиодите са поръчка от китай около 30 стотинки ако не се лъжа,работата е от мен, за около един час
Comment
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениеами не съм просто са достатъчно силни и с точния ъгъл за да създават този ефект
Comment
-
Във маркуч ли са тея диоди ? Защитени ли са от вода ?? Доста силно светят и мисля ,че може и друго приложение да им се намериAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
ами за съжаление нямам то не че има какво да се снимаше де,пробиваш дупките нареждаш си диодите канаколитче после запояваш и бягаш по стълбите да пробваш това еalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
Comment